Дозвіл на тимчасове проживання

Послуга включає:

  • Безкоштовна професійна консультація спеціаліста, при замовлені послуги;
  • Підготовка повного пакету документів;
  • Нотаріальне супроводження;
  • Сплата державних мит, зборів, платежів;
  • Проведення безпосередніх робіт пов'язаних з наданням послуги.
5000 грн. від 7 робочих днів
Дозвіл на тимчасове проживання. Тимчасовий вид на проживання в Україні
  • Послуга доступна по всій Україні (Київ, Харків, Дніпропетровськ, Одеса, Львів, Дніпродзержинськ, Чернігів, Вінниця, Житомир, Хмельницький). Пропонуємо різні форми оплати

    Вартість отримання посвідки на проживання для іноземця включає:

    •  консультації з усіх питань отримання посвідки;
    •  підготовка всіх документів, необхідних для отримання посвідки;
    •  нотаріальні послуги;
    •  представництво у ВСІХ інстанціях;
    •  наш гонорар.

    Іноземці і особи без громадянства можуть іммігрувати в Україну для постійного місця проживання або з метою працевлаштування. Іноземні громадяни, що отримали посвідку на постійне проживання (раніше- постійну посвідку на проживання), мають усі права громадян України, за винятком виборчого права. Посвідка на постійне проживання надає право іноземному громадянинові не оформляти дозвіл на працевлаштування, а також постійно подовжувати термін перебування на території України.

    Переваги отримання посвідки на проживання:

    •  на відміну від посвідки на тимчасове перебування, посвідку на постійне перебування не потрібно переоформляти щорічно;

    •  право безмитного ввезення авто;

    •  іноземець, що володіє посвідкою на постійне проживання, може отримувати візи для поїздок в інші країни в українських посольствах/консульствах;

    •  не потрібно періодично реєструватися в органі Державної міграційної служби (ДМС);

    •  відсутній обов'язок отримувати/подовжувати дозвіл на працевлаштування.

    Довідку на постійне проживання можуть отримати:

    • особи, які раніше мали громадянство України;

    • прямі родичі (рідні брати, сестри, бабусі, дідусі, онуки) громадян України;

    • батьки, подружжя і неповнолітні діти іммігранта;

    • один з подружжя, якщо чоловік або дружина, шлюб з якими триває більше 2-х років, є громадянином України, діти і батьки таких громадян України;

    • особи, що отримали статус біженця і проживають в Україні 3 роки, а також їх батьки, подружжя і неповнолітні діти;

    • діячі науки і культури;

    • інвестори, якщо сума інвестицій в економіку України складає не менше 100 тисяч доларів США.  

    ЯК отримати посвідку на постійне проживання для іноземця?

    Процедура отримання посвідки на постійне проживання для іноземця складається з таких етапів:

    •  підготовка документів;

    •  організація перекладу та нотаріального засвідчення документів;

    •  отримання довідки про відсутність судимості (за потреби);

    •  отримання медичної довідки, затвердженої Міністерством охорони здоров’я України, про стан здоров’я іноземця (за потреби);

    •  реєстрація іноземця у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків (отримання іноземцем картки платника податків в Україні – ідентифікаційного номера);

    •  сплата мита;

    •  отримання посвідки на постійне проживання.

    Документи, необхідні для отримання посвідки на постійне проживання для іноземця:

    • копії усіх сторінок паспорта (переклад і нотаріальне посвідчення перекладу українською мовою);

    • документи, що підтверджують близькі споріднені стосунки з громадянином України;

    • довідка про відсутність судимості на території країни громадянства;

    • медичні довідки про відсутність СНІДу, туберкульозу і наркологічний сертифікат;

    • довідка про відсутність судимості в Україні;

    • довідка за формою № 3 (про склад сім'ї) за місцем реєстрації;

    • документи, що підтверджують право власності або користування на житло (договір купівлі-продажу, дарування), або договір оренди, зареєстрований або нотаріально засвідчений;

    • заява усіх повнолітніх членів сім'ї про відсутність заперечень до реєстрації громадянина;

    • 4 чорно-білі фотографії (3х4см) на матовій основі;

    • квитанція про сплату послуг ДМС та державного мита.

    Після реєстрації Ви отримуєте:

    •  посвідка на постійне проживання;

    •  ідентифікаційний номер.

    comments powered by Disqus

    Якщо ви виявили помилку чи неточність в тексті, виділіть її та натисніть Ctrl + Enter

Зворотній дзвінок

Замовлення послуги