Реєстрація мігрантів. Реєстрація іноземця в ОВІР ДМС

  • Оценили: 85

    2000 грн. від 14 робочих днів

    Послуга доступна по всій Україні (Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Львів, Дніпродзержинськ, Чернігів, Вінниця, Житомир, Хмельницький). Пропонуємо різні форми оплати

    Вартість послуги подовження терміну перебування іноземця на території України включає:

    • консультації з усіх питань;

    • підготовка всіх документів, необхідних для подовження терміну перебування іноземця;

    • нотаріальні послуги;

    • представництво у ВСІХ інстанціях;

    • наш гонорар

       

    В Україні законодавчо закріплено порядок подовження терміну перебування іноземців та осіб без громадянства на території України.

    Згідно із порядком, термін перебування іноземців на території України подовжується у разі, коли вони прибули:

    •  за короткостроковою візою, а також з держав із безвізовим режимом  - за наявності підстав (лікування, вагітність або пологи, догляд хворого члена сім’ї, оформлення спадку, отримання дозволу на імміграцію або набуття громадянства України тощо) та за умови подання документів на підтвердження цього — на період існування таких підстав, але не більше ніж на 180 днів з дати останнього в’їзду в Україну;

    • за транзитною візою - у разі вимушеної зупинки на території України у зв’язку з надзвичайними обставинами (стихійне лихо, хвороба, ремонт транспортного засобу тощо) - за наявності документа, що підтверджує причину і тривалість вимушеної зупинки, — на період, необхідний для усунення таких обставин;

    • за довгостроковою візою, якщо протягом терміну дії візи з поважних причин не оформлено посвідку на постійне або тимчасове проживання , за умови надання документів на підтвердження цього — на період не більше ніж один місяць 

       

    Заяви про подовження терміну перебування повинні подаватися іноземцями, особами без громадянства та стороною, що приймає, не раніше ніж за 10 і не пізніше ніж за 3 робочі дні до закінчення такого терміну до територіальних органів Державної міграційної служби за місцем проживання.

    Як подовжити термін перебування іноземця?

    Процедура отримання подовження терміну перебування іноземця складається з таких етапів:

    • оформлення і правильна підготовка пакета документів, необхідних для подовження терміну перебування іноземця на території України (письмовий переклад і в разі необхідності нотаріальне засвідчення перекладу паспорта іноземця, заповнення форми-заяви тощо);

    • подання пакета документів до Державної міграційної служби для отримання дозволу

    ДОКУМЕНТИ, необхідні для подовження терміну перебування іноземця на території України:

    ВІД ІНОЗЕМЦЯ:

    •  4 фотографії іноземця (кольорові, 3,5х4,5 см);

    • документ, що підтверджує підставу для подовження перебування;

    • оригінал паспортного документа;

    • копії всіх сторінок паспортного документа, засвідчені підписом, а також копія міграційної картки;

    • нотаріальний переклад українською мовою паспортного документа нерезидента;

    • підтвердження фінансової забезпеченості нерезидента або гарантійний лист приймаючої особи про забезпечення іноземця

     

    ВІД ПРИЙМАЮЧОЇ СТОРОНИ - ФІЗИЧНОЇ ОСОБИ:

    • заява фізичної особи, яка виступає приймаючою стороною;

    • копії всіх сторінок паспорта приймаючої особи (якщо приймаючою особою виступає нерезидент, то також необхідно надати копію його дозволу на проживання в Україні);

    • підтвердження права власності приймаючої сторони на житло (оригінал і копія), а в разі, якщо у приймаючої сторони немає власного житла із зазначеними документами, також необхідно надати письмову згоду власників житла

    ВІД ПРИЙМАЮЧОЇ СТОРОНИ - ЮРИДИЧНОЇ ОСОБИ АБО ФОП:

    • заява особи, що виступає приймаючою стороною;

    • оригінал і копії всіх сторінок паспорта керівника приймаючої юридичної особи;

    • оригінал витягу з ЄДРПОУ;

    • копія документа про призначення відповідальних за оформлення документів для іноземця осіб (завірена печаткою підприємства);

    • підтвердження права власності приймаючої сторони на житло (оригінал і копія), а в разі, якщо у приймаючої сторони немає власного житла із зазначеними документами, також необхідно надати письмову згоду власників житла

    comments powered by Disqus

    Якщо ви виявили помилку чи неточність в тексті, виділіть її та натисніть Ctrl + Enter

Зворотній дзвінок

Замовлення послуги

Безкоштовна консультація

X

Замовлення послуги